מתכונים טובים
משהו לשתות
  • מתכון למכונית תופת אירית (Irish Car Bomb)
  • מתכון לבלאדי מרי
  • מתכון למילקשייק שוקולד
  • מתכון ללימונדה
  • מתכון למוחיטו
מתכונים מתוקים
  • מתכון לגרנולה
  • מתכון לסלט גזר מתוק
  • רולדת שוקולד
  • מתכון להכנת קרם ברולה מסורתי
  • מתכון לשוקולד ג'אנדויה להכנה ביתית
קטגוריות מתכונים

בשרים

מתכון ללזניה

 

לזניהמרכיבים:

  • חצי ק"ג בשר טחון (בקר או הודו)
  • שלוש כפות שמן זית
  • חצי כפית שום כתוש
  • כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית בזיליקום יבש
  • מלח ופלפל שחור
  • חצי כוס מים רותחים
  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • חצי ק"ג עלי לזניה (מומלץ להשתמש בעלים שלא דורשים בישול)

 

לרוטב בשמל:

שתי כפות מרגרינה, כף קמח, כוס חלב, חמישים גרם גבינה צהובה מגוררת, מעט פפריקה חריפה,

מעט מלח.

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את השום כמה שניות.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים חמש דקות תוך ערבוב.
  3. מוסיפים אבקת מרק, בזיליקום, מלח ופלפל.
  4. יוצקים את המים לסיר, מערבבים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות.
  5. מבשלים עשר דקות על אש בינונית, עד לקבלת תבשיל עם מעט מאוד נוזלים.

    מתכונים נוספים על

    מתכונים דומים